om asgardflytt

Vi är den billigaste flyttfirman i Stockholm för dig som tycker att en flytt ska vara säker och smidig. Med lång erfarenhet kan vi se till att din flytt planeras på rätt sätt. Vi gör grundarbetet som krävs för att ge dig en rimlig flyttoffert och sedan leva upp till den.

En stjärna bland bra flyttfirmor i Stockholm

Vi har inte blivit så bra som vi är idag på en natt. Du vinner på att vi numera vet hur en flytt ska genomföras för att alla ska bli nöjda. Vi lyckas vara den billigaste flyttfirman utan att tumma på kvalitet och det är något som vi är mycket stolta över.

Din tid är vår tid

Vi förstår hur viktigt det är att sköta saker och ting i tid. Detta lyckas vi med för att vi planerar på ett smart sätt. Det finns plats för förseningar och oväntade förfrågningar från dig. Vi kommer i tid och blir klara i enlighet med schemat som du har tagit del av!

Pålitlighet

Vi vet att det som vi flyttar åt dig är otroligt viktigt för dig. Flytten sker på ett säkert och tryggt sätt. Säkerhet och integritet är självklarheter för oss!

Inga dolda kostnader

Du får veta från start vad det hela kommer att kosta. Vi gömmer inga utgifter mellan högtravande ord eller i svårlästa kontrakt!

God inställning

Vi jobbar alltid med en god och positivt inställning. Det sprider god energi och gör flyttprocessen bra mycket enklare!

Inga lösa trådar

När vi säger farväl och önskar dig lycka till på den nya adressen är vi klara. Vi lämnar inte omonterade möbler när montering ingick och ser också till att eventuellt skräp vi stått för försvinner med oss.

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kommunikation är viktigt och därför välkomnar vi att du kontaktar oss för att ställa frågor. Om något är oklart kan du ringa eller skicka ett mejl. Det går bra att be om en flyttoffert från oss. Det kostar ingenting och innebär inga förbindelser.

Passa också på att fråga hur vi kan hjälpa dig med saker som att packa inför flytten. Vi är den billigaste flyttfirman i Stockholm med kvalitet i fokus. Det betyder att kan få en flytt som är skräddarsydd efter dina behov.

Ring oss idag så pratar vi mer om din flytt!

Vi har inte blivit så bra flyttfirma som vi är idag på en natt. Du vinner på att vi numera vet hur en flytt ska genomföras för att alla ska bli nöjda. Vi lyckas vara den billigaste flyttfirman utan att tumma på kvalitet och det är något som vi är mycket stolta över.

Tel: 08-43749989 eller 073-695 44 18

Kontor: Havsörnsvägen 86, 123 49 Farsta

e post: info (at) asgardflytt.se

© All rights reserved 2022 Asgard Flytt och Städ AB-Flyttfirma

SEO och hemsida från www.seomaster.se

seomaster.se