Flytthjälp

Att du vill ha flytthjälp i Stockholm för ett vettigt pris är självklart. Men har du tänkt på vad det är du betalar för? Det går att se flytthjälp kostnad som ett nödvändigt ont eller som något som faktiskt är en investering i din livskvalitet. Ännu bättre är att du kan få billig flytthjälp i Stockholm utan att tumma på kvalitet!

Med oss kan du ta hand om allt från pianoflytt till flytten av hela villan. Vi har kunskapen, erfarenheten och referenserna som du vill se för att känna dig lugn och trygg.

Vad kostar flytthjälp?

Det här är frågan som alltid ställs och den är viktig. Vi råder dig att kontakta oss för en flyttoffert. Det spelar ingen roll om du vill veta vad pianoflytt i Stockholm har för pris eller om du behöver ta reda på mer allmänt vilken flytthjälp kostnad det blir för ditt hem.

Vi vet att det går att fylla i formulär online och få ett pris på flytthjälp i Stockholm och andra städer. Det här kan vara smart som en vägvisning men kom ihåg att det sällan till slut landar på det pris som du får online.

Vi ger dig rådet att få en korrekt flyttoffert för din flytt direkt från oss. Tala bara om vad som ska flyttas och när så kan vi se på vad detta skulle kunna kosta!

Bra flyttfirmor i Stockholm har silkesvantar

En vanlig myt om flyttfirmor är att de alla är samma sak. Det är lätt att tro att en flyttfirma i grund och botten bara handlar om att lyfta, köra lastbil och montera möbler. Sanningen är den att flyttbolag kan skilja sig en hel del från varandra.

Om du ska flytta piano kan du inte räkna med att varje flyttfirma klarar detta. Samma sak gäller för företagsflytt som också kräver vissa specialkunskaper. För att säkra dig om att du vet vad du får från din flyttfirma ska du vara medveten om:

Kommer din flytthjälp packa eller inte?

Själva packningen och nedmonteringen av möbler är det som tar mest tid under en flytt. Om du har mycket att stå i kanske du inte riktigt hinner med. Det ska du tänka på då du ser på flytthjälp i Stockholm för ett satt pris. Ingår packningen?

Trots att vi erbjuder billig flytthjälp i Stockholm med omnejd kan vi också ordna med packningen. Det är bara att säga till om detta så kan vi inkludera packning i vår flyttoffert. Det här kan vi faktiskt rekommendera. Det är stor skillnad mellan en professionell packning av oss och den packning som du knappt hinner med.

Flyttgubbar bryr sig om dina saker!

Många är rädda för att låta en flyttfirma ta hand om packning och flytt för att de tänker sig att det här kommer att leda till onödiga skador på saker och ting. Visst finns det flyttbolag i Stockholm som inte jobbar på ett varsamt sätt. Det är en god anledning till att de inte har så gott rykte!

Vi jobbar bara med professionella flyttare som vet hur viktigt det är att hantera möbler och saker på rätt sätt. Det är tack vare deras professionella hantering som de fortsätter jobba hos oss så du kan känna dig helt lugn när det är vi som tar hand om din flytt i Stockholm eller på andra håll i landet!

Blir det inte billigare om du flyttar själv

Det blir det säkert. När du får ett flytta piano pris från oss kanske du tänker att det vore smartare om du och två kompisar till tar hand om det själva. Du har ju sett på ett ungefär hur flyttgubbar gör detta och det borde väl inte vara så svårt…

Det finns en god anledning till att folk fortsätter att betala för flytthjälp även av enstaka föremål som pianon. Dels tar du inga hälsorisker till följd av att du egentligen inte inser hur tunga saker ska bäras, och dels blir det faktiskt inte så mycket billigare att flytta själv.

Vi kan erbjuda effektiv flytthjälp i Stockholm till lågt pris för att vi jobbar effektivt och smart. När du slår ihop kostnaden du hade haft för att hyra en egen flyttbil, din tid och de skador du eventuellt åsamkar möbler och byggnad inser du att detta inte alls är ekonomiskt.

En vanlig flytt som du utför själv är full av gömda kostnader som du inte hade en aning om. Med oss blir det inga gömda utgifter. Du vet från start vad det kommer att kosta och det är också därför som vi kan ses som den billigaste flytthjälp du kan hitta!

Flytthjälp

Referenser är viktiga

Efter så många år i branschen har vi flyttat stora och små hem, vi har utfört kontorsflyttar och även tagit hand om tunga projekt som pianoflyttar. Vi har goda referenser från nöjda kunder och det är viktigt. Vi ger dig alltid rådet att undersöka vad som sägs om en flyttfirma av de som har använt den. Men se till att det verkligen rör sig om en verklig kund för att vara säker på att uttalandet stämmer.

Några tips för din flytt

En flytt är ett stort projekt men det hela blir mycket enklare då du får flytthjälp från oss och då du planerar väl. Här är några tips som kan hjälpa dig till den perfekta flytten:

Packa smart

Låt oss packa smart åt dig eller gör det själv. Se till att saker och ting som ska till specifika rum hamnar i samma flyttlådor. Märk varje låda på flera sidor så att det blir enkelt att se vad som finns i den.

Packa inte för tungt

Det går i en massa saker i en stor låda men det kan bli alldeles för tungt. Om du dessutom använder dig av kartonger som inte är till för flytt kan det gå hål i kartongen på grund av att den packats för tungt.

Märk ömtåligt

Märk upp flyttkartonger med ömtåligt innehåll så att vi kan se var dina fina glas och annat som är känsligt finns.

Ta ledigt

Under flyttdagen behöver du inte hjälpa oss men det kan givetvis vara klokt att du är på plats på den nya adressen i god tid. Där kan du börja packa upp och organisera så snart som vi kommer fram. För att kunna ta det hela i lugn och ro råder vi dig att flytta på en dag då du har ledigt från jobbet

Vi har inte blivit så bra flyttfirma som vi är idag på en natt. Du vinner på att vi numera vet hur en flytt ska genomföras för att alla ska bli nöjda. Vi lyckas vara den billigaste flyttfirman utan att tumma på kvalitet och det är något som vi är mycket stolta över.

Tel: 08-43749989 eller 073-695 44 18

Kontor: Havsörnsvägen 86, 123 49 Farsta

© All rights reserved 2021 Asgard Flytt och Städ AB-Flyttfirma

SEO och hemsida från www.seomaster.se

seomaster.se