Flyttfirma i Huddinge

Ska du flytta till, från eller inom Huddinge? Vi är en flyttfirma som utför flyttar av bohag i hela Storstockholm. Vi kan dock även hjälpa dig om du ska flytta längre bort, till någon annan del av landet.

Vi har yrkestrafikstillstånd från Transportstyrelsen, vilket innebär att ditt bohag är försäkrat när vi transporterar det. Tillståndet visar inte bara att vi har kunskap om hur en flytt ska gå till, och att vi vet vilka regler som gäller för transporter på väg. Det är också ett ekonomiskt godkännande.

Det är långt ifrån alla flyttfirmor som har detta tillstånd, och därför bör du alltid kontrollera att den flyttfirma du anlitar har ett sådant. Har firman inte tillstånd, välj en annan.

Genom att anlita en flyttfirma med yrkestrafiktillstånd i Huddinge kan du vara säker på att dina ägodelar levereras i samma skick som när du anförtrodde ansvaret för dem till oss. Skulle någonting trots det bli skadat täcks detta av vår försäkring.


Välj oss för din flytt i Huddinge

När du väljer att anlita Asgard Flytt i Huddinge får du en prisgaranti. Det innebär att du kan vara säker på att inte råka ut för dolda avgifter eller andra obehagliga överraskningar - du vet alltid vad du kommer att få betala.

Eftersom vi har lång erfarenhet av att erbjuda flyttjänster har vi också kompetens för att packa vår flyttbil rätt. Det innebär att vi klarar hela flytten snabbare, och till en lägre kostnad för dig. Eftersom vi inte behöver köra lika många gånger blir det också en besparing för miljön.

Kontakta oss redan idag, så kan vi gemensamt komma överens om hur vi ska utföra er flytt på bästa sätt, så att olägenheten för er blir så liten som möjligt. Väljer ni Asgard Flytt är ert bohag i trygga händer, från det att vi tar hand om flyttlådorna tills det att vi har levererat dem på er nya adress.

PRISFÖRFRÅGAN