Flyttfirma i Farsta

Om du behöver boka en flyttfirma i Farsta så står Asgard Flytt till din tjänst. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och kan flytta ditt bohag eller ditt företag både inom stadsgränsen och långt bort i landet.

 

Som flyttfirma i Farsta förlitar vi oss på goda recensioner och omdömen från våra tidigare kunder. Vi har därför våra kunder i fokus och tar väl hand om ditt möblemang och dina ägodelar. Våra flyttgubbar har alla lång erfarenhet av att hjälpa kunder att flytta och vi arbetar effektivt, snabbt och säkert. Inga hem är för små och inga pianon är för tunga för oss.

 

Du väljer själv om du vill packa ner hemmet på egen hand och bara låta oss transportera det till din nya adress eller om du vill överlämna allt jobb i våra trygga händer.

Flyttfirma i Farsta

Vad kostar en flyttfirma i Farsta?

Om du behöver boka en flyttfirma i Farsta och väljer Asgard Flytt, då får du 50 % i RUT-avdrag på vår arbetskostnad eftersom flytthjälp är en hushållsnära tjänst. På så vis får du extra rabatt på det redan låga priset.

Vi kan hjälpa dig med allt som rör din flytt, beroende på vilka tjänster du behöver få hjälp med. Vi kan packa ner alla dina ägodelar i kartonger, montera ner och bära ut alla möbler och köra dem till ditt nya boende. Om du anlitar oss ingår alltid flytthjälp, transport och försäkring.

Våra flyttgubbar är mycket många om ditt möblemang och dina ägodelar. Vi erbjuder inte bara ett lågt, fast pris baserat på hur stort ditt boende är, utan vi erbjuder även en trygg och säker flytt.

Du kan få en prisuppgift direkt på vår hemsida. Vi kommer gärna ut och besiktigar ditt boende för att ge en offert och om du vill boka till nedpackning av ägodelar är det bara att säga till.