Får jag RUT avdrag för flytt?

Ja, du får RUT avdrag för flytt vilket betyder att du kan dra av 50 procent av de delar som innebär arbetskraft. Om du till exempel köper Biltema flyttkartonger får du inget avdrag för detta. Men för våra tjänster kan du betala hälften tack vare avdraget. Detta avdrag sker direkt i din faktura.

RUT avdrag för flytt?

RUT avdrag för flytt

RUT avdrag för flytt är enkelt och något som du ska dra nytta av om du kan. Det här avdraget är till för att göra det lättare för dig att anlita flytthjälp. Vi är en billig flyttfirma i Stockholm och det blir ännu billigare tack vare detta avdrag.

Märk dock att RUT-avdraget för flytt gäller själva arbetskraften. Det finns saker som inte täcks av det. Om vi måste använda material kommer detta inte att inkluderas i avdraget.

Saker som täcks av RUT avdrag flytt är:

  • Våra flyttgubbars bärande.
  • Nedmontering och återmontering av möbler.
  • Själva transporten, det vill säga att vi kör dina saker från en punkt till den andra.
  • Packning som vi hjälper dig med inför flytten.

Hur vet du vad det kommer att kosta?

För att göra det enkelt för dig ser vi till att vår faktura benar ut kostnaderna för flytten på ett tydligt sätt. Du kommer att se vad det kostar med RUT avdrag flytt och vad det hade kostat utan. Det är enkelt för dig att välja rätt summa att betala om det är så att du bestämmer dig för att använda dig av avdraget.

Redan när du kontaktar oss för en flyttoffert kommer vi att peka ut vad det hela kommer att kosta med tanke på RUT avdraget. Det gör det mycket lätt för dig att få en uppfattning av slutpriset för flytten. Du kan då fatta beslut om du vill ha vissa tilläggstjänster eller om du tycker att offerten är bra som den är.

Mycket att stå i inför flytten

Vi vet att du har mycket att stå i inför din flytt. Du letar efter Skatteverket anmäl flytt sida samtidigt som du funderar på vad som händer med RUT avdrag för flytten. Vi försöker göra det tekniska och administrativa så enkelt som möjligt för dig. Detta gör vi med tydliga instruktioner och priser som är utan överraskningar.

När du får en flyttoffert från oss så vet du vad det hela kommer att kosta. Du slipper gissa och du slipper ta tag i oväntade utgifter.

Har du frågor om RUT avdrag för flytt?

Om du har frågor om RUT avdrag för flytt kan du alltid kontakta oss. Vi kan inte säga på rak arm hur stort avdrag du får förrän vi vet precis vad din flytt kommer att kosta. Du kan också läsa mer om RUT avdrag på Skatteverkets hemsida här.

Flyttfirma i Farsta

Flyttfirma Farsta

Flyttfirma i Farsta Om du behöver boka en flyttfirma i Farsta så står Asgard Flytt till din tjänst. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och kan

Läs mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *